Friday, October 15, 2010

ey menulis menulis !

sejak patah hati. aku berhenti menulis. hampir setiap hari aku diajukan soalan yang sama. "hey you, dah tak update blog ke", bro, update ah blog. aku nak follow siapa", you, please la reply comment i kat blog youuuu."


bukan apa, aku menulis untuk siapa? untuk aku atau untuk mereka? aku cuma post aja yang tinggalkan dalam draft

bukan punca patah hati menyebabkan aku berhenti. tapi, mungkin sudah tiada sebab untuk aku menulis.

ey mana boleh, penulis harus terus menulis. bukan setakat melukis.



harini mungkin awan tu cerah. esok lusa?

3 comments:

honey's lia said...

love all the word kawan....
moving on..;D
chayok.;D

honey's lia said...

eh...open my blog..4 you tok guru...

star itu bintang said...

menulis tak perlu sebab der .